Orjohn taxaties Interieuradvies werken - stappenplan

Intake

Een interieuradvies begint met het inventariseren van uw wensen, voorkeuren en eisen. We komen daarvoor graag bij u langs. Belangrijk om een goed beeld te krijgen van de identiteit van uw bedrijf en de in te richten ruimte. We verwerken de informatie in een programma van eisen en een uitgewerkte offerte.

Opmeting ruimte

Orjohn werkt standaard met de bouwkundige plattegrond. Is er geen plattegrond meer beschikbaar dan meten we de ruimte voor u op.

Opstellingsadvies meubilair

Orjohn maakt voor u een mooie, praktische en functionele opstelling van het meubilair in de verschillende ruimtes. We houden daarbij rekening met huidig en mogelijk nieuw meubilair. Door middel van onze schetsen krijgt u een goed beeld van het resultaat.

Om tot het beste resultaat te komen kun u uw advies uitbreiden met de volgende werkzaamheden:

Kleuradvies

Kleur is zeer bepalend voor de sfeer en harmonie in een interieur. Wij geven u een compleet kleuradvies voor de raambekleding, vloerbedekking, de wanden, het meubilair en de accessoires, rekening houdend met de identiteit van uw organisatie.

Verlichtingsplan

Naast kleur is ook licht zeer belangrijk. Goede verlichting op de werkvloer is belangrijk op alle momenten van de dag. Bepalend voor het advies zijn de indeling van de ruimte, de gebruikte kleuren en de lichtinval.

Raamdecoratieadvies

Mooie functionele raamdecoratie mag niet ontbreken. Zij moet passen bij de totale inrichting. Wij adviseren u over het juiste soort raamdecoratie, de gewenste stof, kleur en mogelijke patronen.

Inkoopadvies / realisatietraject

U kunt er voor kiezen om de realisatie van het interieuradvies helemaal uit te besteden. U kunt er ook voor kiezen om de realisatie (deels) voor eigen rekening te nemen. Orjohn gaat dan desgewenst voor u shoppen en maakt voor u een voorselectie met per product een omschrijving, adviesprijs en verkoopadres.