Orjohn taxaties Interieuradvies wonen - stappenplan

Intake

Een interieuradvies begint met het inventariseren van uw wensen, voorkeuren en eisen. We komen daarvoor graag bij u langs. Belangrijk om een goed beeld te krijgen van de identiteit van uw woonhuis en de in te richten ruimte. We verwerken de informatie in een programma van eisen en een uitgewerkte offerte.

Opmeting ruimte

Wij werken standaard met de bouwkundige plattegrond, is er geen plattegrond meer beschikbaar dan meten we de ruimte voor u op.

Opstellingsadvies meubilair

Wij maken voor u een mooie, praktische en functionele opstelling van het meubilair van de verschillende ruimtes. We houden daarbij rekening met huidig en mogelijk nieuw meubilair. Onze interieurontwerpen worden met de hand getekend.

Om tot het beste resultaat te komen kun u uw advies uitbreiden met de volgende werkzaamheden:

Kleuradvies

Kleur is zeer bepalend voor de sfeer en harmonie in een interieur. Wij geven u een compleet kleuradvies voor de raambekleding, vloerbedekking, de wanden, het meubilair en de accessoires.

Verlichtingsplan

Naast kleur is ook licht zeer belangrijk. Goede verlichting geeft sfeer aan een ruimte.

Raamdecoratieadvies

Mooie functionele raamdecoratie mag niet ontbreken. Zij moet passen bij de totale inrichting. Wij adviseren u over het juiste soort raamdecoratie, de gewenste stof, kleur en mogelijke patronen.

Inkoopadvies / realisatietraject

U kunt er voor kiezen om de realisatie van het interieuradvies helemaal uit te besteden. Wij gaan desgewenst voor u voorwinkelen en maaken voor u een voorselectie met per product een omschrijving, adviesprijs en verkoopadres.